Du er her Forside » Om oss » Betingelser

Betingelser

Denne Internettsiden og all informasjon, materiale og programvare som er tilgjengelig på sidene er til bruk "som de er" uten garantier av noe slag.

Dokumenter og tilknyttet grafikk publisert på disse sidene kan inneholde tekniske mangler eller typografiske feil. Endringer er periodisk lagt til den informasjonen du finner her og Finale Systemer as kan legge til eller endre informasjon eller programkoder i informasjonen og programvaren på et hvilket som helst tidspunkt.

Internettsidene til Finale Systemer as kan inneholde linker til andre Internettsider som kontrolleres av andre enn Finale Systemer as. Finale Systemer as er ikke ansvarlig for og har heller ikke godkjent eller kontrollert innholdet på disse Internettsidene.

Ikke i noe tilfelle skal Finale Systemer as kunne bli ansvarlig for noe direkte, indirekte eller spesielle skader eller følgeskader, tap av data eller noen som helst andre skader ved bruk av denne Internettsiden eller på noen Internettsider som Finale Systemer as sine Internettsider inneholder linker til, eller nedlastinger fra denne Internettsiden eller på noen Internettsider som Finale Systemer as sine Internettsider inneholder linker til.