telefonnummer

Nytt på nytt.

Finales faglige stab arbeider kontinuerlig med å utvikle flere verktøy og å oppdatere eksisterende i forhold til nye, lover og regler. Derfor ønsker vi å holde interessante, potensielle kunder oppdaterte slik at de riktige valg kan bli gjort.

Finale Systemer har vært markedsleder innen denne programvaresektoren siden 1988, og alltid ligget førende an i utviklingen av nye automatiserte tjenester. Det siste skuddet på stammen heter FINALE Avstemming, og er foreløpig det eneste alternativet i markedet for regnskapsavstemming.

 
avstemming_regneark

Avstemmingens positive resultat.

Programmet – som er integrert med de fleste økonomisystemer på markedet – henter nødvendig data, avstemmer og overfører disse direkte til riktig sted i ferdige regnearkmaler (KS-komplett).

Med dette programmet får du og dine kolleger frigjort mange kjedelige arbeidstimer som kan benyttes til annen inntektsbringende aktivitet.

 
avstemming_problemer

Avstemmingens raske presisjon.

Avstemming av regnskapet er en stor utgiftspost for mange gjennom mye overtid.

Med FINALE Avstemming får du en programvareløsning som forenkler og automatiserer arbeidet slik at du slipper å bruke masse tid på manuell registrering.

 
Du er her Forside » Produkter » FINALE Avstemming

Programmet – som er integrert med de fleste økonomisystemer på markedet – henter nødvendig data, avstemmer automatisk og overfører disse direkte til riktig sted i ferdige regnearkmaler (KS-komplett).  Med Finale Avstemming effektiviserer en avstemmingsarbeidet, får bedre kontroll og en fullstendig automatikk ved utfylling av KS - skjemaer.

Programmet har i tillegg BANK AVSTEMMING, ELEKTRONISK OPPBEVARING OG AVSTEMMINGSMAPPE.

Les mer om funksjonene i FINALE Avstemming

 

Ring oss gjerne på 4000 2215 for mere informasjon. Spør etter oss på salgsavdelingen så vil vi hjelpe deg. Eller så kan du benytte vårt kontaktskjema: