mynter

Kvalitet med automatisk validering.

Dette er en unik funksjonalitet i FINALE som vi er alene om i vår bransje, og som vi må ærlig innrømme at vi er meget stolte over. Denne funksjonaliteten føyer seg inn i rekken over ønsker som vi har for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Det programmet foretar seg er en løpende validering av data mens du arbeider. Du får en godt synlig men diskret melding i nedre del av programvinduet når programmet finner forhold som tilsier feil registrering, manglende posteringskonti og dataregistreringer som står i motstrid til andre data som er registrert.

 

 

arbeid_paagaar

Brukervennlighet.

FINALE Årsoppgjør kjennetegnes med sin brukervennlighet. Alle funksjoner er enkle å finne fram i. Ved videreutvikling blir det alltid vektlagt at brukerne skal kjenne seg igjen fra foregående versjon.

De enkelte funksjonene, skjemaene og rapportene i programmet er integrert via en funksjon for relevante emner og veivisere. Dette er en funksjon som på en helt unik måte knytter funksjoner, skjemaer, rapporter og hjelpetekst sammen, og som gjør at du enkelt finner frem i FINALE Årsoppgjør.

 
kuleramme

Årsoppgjørets sikre resultat.

Standard Kontokoder sikrer en eksakt, enkel, trygg og effektiv identifikasjon av hver enkelt regnskapskonto.

Direkte integrasjon mot en rekke av de mest brukte økonomisystemene gjør det enkelt å hente saldotall fra regnskapet eller slå opp på transaksjoner.

 
 
 
aarsoppgjor_analyse

Analysér regnskapstallene.

FINALE Årsoppgjør gir deg mulighet til enkelt å analysere regnskapstallene både grafisk og tabellarisk.

Det finnes flere ferdige analyserapporter som kan brukes direkte. Det er også enkelt å lage dine egne analyserapporter.

 
 
arsoppgjor_programbilde2

Forenkler regnskapsavslutningen.

FINALE Årsoppgjør forenkler regnskapsavslutningen. Unik erfaring er innarbeidet i FINALE Årsoppgjør, som har vært på markedet siden 1988.

Resultatet er et program med ledende faglige og tekniske løsninger. Programmet er både avansert og enkelt i bruk. Det passer for både små og store virksomheter.

 
 
aarsoppgjor_programbilde

Ligningsoppgaver og årsregnskap.

Med FINALE Årsoppgjør utarbeider du enkelt ligningsoppgaver, årsregnskaper og aksjonærregisteroppgaver.

FINALE Årsoppgjør inneholder selvfølgelig elektronisk innsendelse av oppgavene til Skatteetaten og Regnskapsregisteret via Altinn.

 
 
Du er her Forside » Produkter » FINALE Årsoppgjør

FINALE Årsoppgjør hjelper deg med ligningsoppgaver, årsregnskap og aksjonærrregisteroppgaver. Programmets hovedformål er å sikre riktig skatteberegning, korrekte ligningsoppgaver og gjøre det morsomt og effektivt å arbeide med utarbeidelse av offentlig regnskap. Programmet er det mest moderne på markedet, med støtte for å sende inn og hente ut opplysninger fra offentlige registre via Altinn. Programmet er kjent for sin brukervennlighet, og er konstuert for å være det mest nøyaktige og pålitelige verktøyet på markedet for årsregnskaper, nøkkeltall og ligningsoppgaver.

Les mer om funksjonene i FINALE Årsoppgjør > > >

 

Ring oss gjerne på 4000 2215 for mere informasjon. Spør etter oss på salgsavdelingen så vil vi hjelpe deg. Eller så kan du benytte vårt kontaktskjema:

 
Post feedbackGi tilbakemelding